Książeczki dla dzieci, nauka języków, poradniki - WYDAWNICTWO REA

Sprawdź koszyk
Koszyk:
0,00 zł

książeczki dla dzieciMateriały do pobrania

Home › Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

  • 32,50 zł z VAT
szt.
Niedostępny
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejmują następujące działy:
- instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne;
- materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych;
- maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców;
- aparatura grzejna;
- aparatura chłodnicza;
- maszyny do mycia naczyń;
- transport wewnętrzny w zakładzie.

Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Podobne w tej kategorii
Najczęściej kupowane z tym produktem