Książeczki dla dzieci, nauka języków, poradniki - WYDAWNICTWO REA

książeczki dla dzieciMateriały do pobrania

Koszyk:
0,00 zł
Home PORADNIKI I KULINARIASPECJALISTYCZNE, ZAWODOWE › Obsługa kelnerska. Klasa Mistrzowska

Obsługa kelnerska. Klasa Mistrzowska

  • 60,00 zł -30,00 zł
  • 30,00 zł z VAT
szt.
Dostępny
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.

Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
- krojeniu i filetowaniu,
- flambirowaniu,
- marynowaniu,
- specjalnym nakrywaniu stołu,
- podawaniu serów,
- przygotowywaniu i podawaniu kawy.
AutorWilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka
ISBN978-83-7544-5961
Liczba stron248
Format (w milimetrach)210 x 275
OkładkaTwarda
Podobne w tej kategorii
Najczęściej kupowane z tym produktem